Schermafbeelding 2018-01-25 om 21.14.45.png

Op donderdag 10 mei 2018 pakt de jeugdwerking van KFC Poperinge uit met een spetterend Duiveltjes WK tornooi voor U6, U7, U8 en U9 spelers.

Ingeschreven clubs worden gelinkt aan een WK land en spelen om 17u tot 18u30 enkele leuke WK wedstrijdjes tegen andere landen.  Fun en plezier voorop met iedereen wereldkampioen !

 

Waarom deelnemen en niet te missen ?

-geen lange wachttijden / veel aansluitende wedstrijden
-na het tornooi krijgen alle spelers gratis frikadellen en frietjes
-een ideale afsluit van het seizoen voor trainers, spelers en ouders
-iedere speler ontvangt een leuk aandenken
-tussen en na de wedstrijdjes worden voetbalspelletjes aangeboden
-U9 speelt 8v8 in voorbereiding van volgend seizoen
-voetballen op de tonen van opwindende muziek

Special WK guest ?

-de ploegen en de spelers van de clubs uit het samenwerkingsverband krijgen de mogelijkheid om al vanaf 13u gratis te genieten van een KFC stagenamiddag met heel wat leuks ( o.a. penalty cup, laser battle, mik -en trapcompetitie, dribbelkoning, ... )
-we voorzien een gevuld voetbalprogramma van 13u - 16u30 met een hapje en drankje voor de deelnemers - clubtrainers hoeven hier niet aanwezig te zijn, maar zijn welkom - KFC zorgt voor de begeleiding
-om 17 uur starten de WK wedstrijden

Inschrijven ?

Wenst u als club in te schrijven voor dit tornooi : klik hier

Wenst u als speler uit het samenwerkingsverband van KFC deel te nemen aan de gratis stagenamiddag : klik hier
Van toepassing voor spelers van TSC Proven, FC Westouter, SK Reningelst, S. Boezinge, SK Elverdinge, Sparta Dikkebus, KFC Poperinge, VK Vleteren - Woesten, SK Vlamertinge en K. Brielen Sport 

Meer info ?

Neem contact op met tornooidirecteur Fabien Debyser 0498/576873 of mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.