trainer worden

Klik hier om de voetbalkalender te bekijken!

socceronline

footlunch

De KFC jeugdwerking nodigt alle ouders en spelers uit voor de KFC FOOTLUNCH op zondagmiddag 18 februari en 25 maart 2018. 

Op KFC super sunday's moeten de mama's voor een keertje niet aan het fornuis staan, ... kom met het gezin om 12 uur naar de KFC kantine en schuif je voeten onder tafel. Wij doen de rest en serveren graag een lekkere aperitief, stoofvlees met frietjes & groentjes voor 15 euro. Kids kunnen kiezen voor stoofvlees of de KFC frikadel voor 8 euro. Die kids kunnen voor en na het eten ravotten, spelen en voetballen op de KFC terreinen terwijl de ouders in alle rust kunnen genieten van de KFC gezelligheid in de KFC kantine.

 

Op de KFC super sunday's wordt er ook gevoetbald natuurlijk. Aanwezige ouders kunnen gratis de wedstrijden van onze eerste ploegen bijwonen en supporteren voor een 6 punter !

Een niet te missen KFC evenement waarbij er volle pond verbonden wordt tussen de jeugdwerking en de eerste elftallen van KFC. We hopen op massale aanwezigheid van de KFC familie. De opbrengst van het evenement gaat integraal naar de jeugdwerking.

Er dient vooraf ingeschreven te worden. Dit kan enkel online via deze inschrijvingslink !

We hopen echt om heel veel mensen te verwelkomen.

Namens het KFC jeugdbestuur